Hagyományos, és CNC megmunkáló központok, marógépek, esztergák átvizsgálása, bemérése, szervizelése, időszakos karbantartása, felújítása

Márka és vezérlő típustól függetlenül közel 10 éves szakmai tapasztalattal állunk rendelkezésre a szerszámgépek szervizigénye esetén. Minden általunk elvégzett munka esetén garanciát vállalunk.

Célunk, hogy a legjobb minőségű és ár-érték arányú szerviz szolgáltatást biztosítsuk Ügyfeleink részére.

Szerviz, karbantartás
Telepítés, betanítás
Állapotfelmérés, diagnosztika
Darabra állás, technológizálás
Teljes gépfelújítás
Automatizálás
Tanfolyamok szervezése, lebonyolítása
Megelőző karbantartás
Szaktanácsadás

Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink nagy hangsúlyt fektessenek a megelőző karbantartások elvégzésére, ezzel biztosítva a gépek megfelelő üzemi állapotát, megelőzve az esetleges, nagyobb költséggel járó meghibásodásokat, melyek nem csak a magas alkatrészárak, de a termelés kiesése által is nagy károkat okozhatnak. A rendszeres karbantartás végső soron biztosítja a gép hosszabb élettartamát is.

CNC alkatrészek értékesítése

A szerszámgépeink értékesítésével, karbantartásával, illetve javításával egyidejűleg  megfelelő kiegészítőket, szerszámokat és technológiai támogatást, valamint kezelői és programozási tréningeket biztosítunk Ügyfeleink részére.

Ügyfeleinknek a pótalkatrészek ellátása kedvező áron és rövid időn belül történik. Törekszünk a legjobb áron beszerezni az alkatrészeket ebben segítenek szervizeseink (3 fő szerviz + 2 fő oktató + 2 fő alvállalkozó) több mint 15 éves tapasztalata.

Szerviz bejelentő