Edgecam – A fémipari szabvány CAD semleges alkatrészgyártó CAM rendszer

By csanyieva In Hírek No comments

Az Edgecam egy piacvezető CAM megoldás a megmunkálással foglalkozó cégek számára, amely ötvözi a kifinomult szerszámpálya generálás erejét a tökéletes CAD integrációval. Világszerte számos iparágban alkalmazzák sikeresen, az Edgecam által biztosított rugalmasságnak, megbízhatóságnak, és magas színvonalnak köszönhetően.

Páratlanul könnyű kezelhetőségével és kifinomult szerszámpálya generálásával, ez az egyetlen CAM rendszer, amire szüksége lehet maráshoz, esztergáláshoz és maró/esztergáló megmunkálásokhoz.

Az Edgecam felhasználja az Önök céges tudását és tapasztalatait a CAM programozási folyamat automatikus eszközökkel történő vezérléséhez, hogy alkalmazkodjon a különféle alkalmazásokhoz – lehetővé téve Önöknek, hogy fenntartsák versenyképességüket.

Az Edgecam a következő megoldásokat nyújtja:

  • Alkatrészmarás: Az Edgecam marócsomagjainak funkcionalitása lehetőséget nyújt az alkatrészek drótváz és testmodell alapú programozására a különféle felépítésű szerszámgépekre, az egyszerű 2,5 tengelyes marástól az összetett 3-tól 5 tengelyes felületmaró szerszámpályákig.
  • Esztergálás: Az Edgecam esztergáló csomagjainak funkcionalitása lehetőséget nyújt a 2 tengelyes vagy több revolverfejes esztergák, segédorsós és forgószerszámos eszterga központok programozására. Az eszterga központokon a C-, Y-, és a B tengelyes maró és fúró műveletek egy környezeten belül kerülnek programozásra, ami teljesen integrált és asszociatív programozási megoldást nyújt.
  • 4- és 5-tengelyes marás: Az Edgecam közvetlenül integrálja a 4- és az 5-tengelyes szimultán megmunkálásokat a maró és a maró/esztergáló környezetbe, lehetővé téve a többtengelyes megmunkáló stratégiák alkalmazását a legbonyolultabb szerszámozáshoz vagy alkatrészekhez.
  • Maró-esztergálás: Szegnyereg, bábok, segédorsó, iker revolverek használata C tengellyel, CY tengelyekkel, B tengellyel napjaink megmunkáló központjainak általános feladataihoz tartoznak. Ebben az ütközésekben gazdag környezetben az Edgecam esztergálás és marás kombinációi lehetővé teszik a biztonságos megmunkálást.
  • 3D marás: Az Edgecam 3D megmunkálás teljes megoldást kínál a jó minőségű, ütközésmentes szerszámpálya generálására, amely kielégíti a gyártástechnológusok igényeit az összetett alkatrészek és a szabadformájú felületek programozása és megmunkálása során.
  • Testmodellező: Az Edgecam Testmodellező egy költséghatékony 3D-s modellező eszköz, amelyet kimondottan a testmodellek gyors és egyszerű létrehozására és/vagy módosítására fejlesztettek ki.
  • Stratégiai kezelő: Az Edgecam Stratégiakezelő tartalmazza a legjobb alapelveket, tapasztalatokat és alaksajátosság alapú megmunkálási technológiákat, és felhasználja ezeket a gyors, megbízható és magas szinten automatizált megoldás előállításához a testalapú megmunkálásban.
  • Hullámforma: A Hullámforma nagyoló stratégia egy olyan nagy sebességű megmunkálási technika, amely a szerszám állandó terhelése mellett biztosítja a szerszám kapcsolási szögét az megmunkálás alatt. Lágyított szerszámpályát alkalmaz, hogy elkerülje az éles sarkokat valamint, hogy állandó forgácsolási paramétereket tarthasson fenn.
  • Testmegmunkálás: Az Edgecam Testmegmunkálás egy hatékony és teljes mértékben integrálható CAM rendszer a marási és az esztergálási stratégiákhoz, valamint a modell alapú NC kód generáláshoz.
  • Huzalos szikraforgácsolás: Az Edgecam Huzalos szikraforgácsoló CAM megoldása rugalmasságot és magabiztosságot nyújt Önnek a 2- és 4-tengelyes alkatrészek pontos és hatékony megmunkálásához. A széleskörű funkcionalitás bonyolult alkatrészek változó ferdeségeinek egyszerű megmunkálását is lehetővé teszi.

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE →